Statistik!

Grymt kul att se statistiken öka :) Uppe i ca 50 besökare om dagen :) Ni får gärna skriva vilka ni är och om ni har en blogg :) Kul att veta vilka ni är :)

Kram
Fröken N

Nallemys!

Sitter och småkollar lite på TV och facebook! Samtidigt som min goa älskade Nalle ligger och sover på mina fötter! Så mysigt :) Love it :)



Fotboll!

En av mina stora passioner är FOTBOLL. Det är 90 minuters njutning när jag kollar på det. Roligast är att kolla på mitt älskade svenska landslag, sedan kommer preamier leauge, champions leauge och spanska ligan (la Liga)

Så nu sitter jag här och njuter med en liten drink i handen.


Mitt älskade landslag


Och mitt favolag i preamier leauge :)

Imorgon och på fredag är det flytt som gäller :) Härligt! Sen nästa helg flyttar vi in helt i vår nya fyra :)

Kram
Fröken N

Tomhål!

Känner mig halv just nu!

Har en helt fantastisk kompis i mitt liv, som jag verkligen älskar. Hon är bäst och helt underbart! Men för tillfället mår hon inte bra alls, vill så gärna finnas där och hjälpa henne av hela mitt hjärta! Men just nu låter hon mig inte riktigt finnas där för henne.

Jag vet att jag jag inte kan göra mer än att försöka, finnas där och stötta. Men ibland känner jag att jag borde nog ringa eller gå till henne och visa att jag finns, och ibland känner jag att hon inte vill detta. Jag vet absolut inte hur det är utan det är bara en känsla!

Jag vet hur hon mår till stor del, för allt hon går igenom har jag gått igenom under några års tid. Jag vet ilskan, besvikelsen, ledsamheten, orkeslösheten, förtvivlan och känslan av att livet är det värsta som finns. Men även om jag vet detta så kan jag bara finnas där för henne och lyssna!

Men jag känner mig halv, denna underbara tjej har tagit en sådan stor plats i mitt hjärta. Jag vill göra allt för att få henne att må bra. Avskyr och se och känna att hon mår såhär!!

Älskar dig!


Har glömt att berätta :)

Jag har äntligen köpt min brudklänning, så nu hänger den där hemma :)

Den är helt fantastiskt vacker och precis så jag vill ha den! Känner mig så fantastiskt vacker, som en prinsessa :) Vil så gärna visa den, men det går ju som sagt inte för min kära blivande man får ju inte se den :)

Kram
Fröken N

Skärpning killar! (de killar som tycker li...

mms_img-14161791 (MMS)

Skärpning killar! (de killar som tycker likadant)


Inspirerad

Blev väldigt inspirerad av min Faster idag när hon startade en facebook grupp som heter WOW.

Den handlar om det här:

Låt oss starta en rörelse! GÅ ner i vikt!

Målet är att vi blir hälsosammare. Det handlar inte bara om att gå ner i vikt utan även om din hälsa. Stegräknare är en väldigt bra investering
Gå på en promenad. Om så bara runt huset så skryt om det här!

Sätt ett mål. Jobbar du på kontor?
Då kanske 5000 steg per dag räcker för dig. Om du har ett mer aktivt liv kanske ditt mål ska vara 10000 steg per dag.

Vad du än bestämmer dig för, så ta första steget idag!

Från och med nu betyder WOW Walk of weight!


http://www.facebook.com/walkofweight

Jag tog därför min stegräknare http://www.stegraknare.se/produkter/103.asp (missade tyvärr 1 promenad) och hängde den runt halsen och gick ut med Nalle och Sofia på en promenad.

Har bara på mig räknaren när jag går utomhus med Nalle, och inte inomhus för jag tycker inte att stegen inomhus räknas FÖR MIG, viktigt att påpeka för vi alla har olika synpunkter på detta.

Sedan blev det promenad fram och tillbaka till gymmet med Sofia och sen tog jag och Nalle kvällsrundan och hämtade Ole.

Det blev sammanlagt 14102 steg! Helt okej, men brukar vilja ligga på 20000 på en dag utslaget på alla 4 promenader som jag och Nalle tar. Så det blir inte 5000 per runda utan vissa rundor mindre och vissa mer.

Så jag säger tack till min faster Lotta som inspirerade mig till att gå idag när jag egentligen inte alls kände för det, även fast jag måste pga Nalle!!

http://jagakcal.wordpress.com/ - Lottas blogg

Kram
Froken N


Ledig dag!

Idag är jag ledig :) Jippi! Jobbat 6 dagar nu och ska njuta av min lediga dag innan jag jobber två till!! Så idag kommer det og inte bli så mycket bloggande.

Men kan berätta att jag ska prova ännu en klänning idag sen ska jag ha en underbar dag med min blivande man :)

Vårväder!

Snön är på väg bort, värmen är i luften, fåglarna kvittrar :)

SNÄLLA GE MIG VÅR NU!!!

Hertz minne

Satt och kollad runt lite på internet och kom på att jag inte visat er bröllopslokalen :) Så jag tänkte lägga ut lite bilder så får ni se hur det kommer se ut där vi kommer ha mottagningen :)





http://hertzminne.se/

Kram
Fröken N

Harrys

Ikväll efter jobbet (slutar 22.15) Så ska jag och Sambon gå till harrys en sväng för att ta ett glas vin och sitta och ha det lite mysigt. Vi har jobbat båda två i helgen och har bara träffats under 30 minuter på kvällen efter jag kommit hem, för sedan har det varit sängen som har gällt!

Plus att vi jobbade likadant på alla hjärtans dag så den firade vi kl 23.00 med falukorv och makaroner och sen sängen, haha! Det var självklart mysigt ändå, men det är tråkigt när vi jobbar förbi varandra så, så det gäller att hitta på något mysigt när vi kan..



Kram
Fröken N

Receptbok

Mitt största problem med att äta efter ett visst sätt, vill säga att jag inte äter vad jag vill och hur mycket jag vill, är att jag har INGEN fantasi när det kommer till mat!

Min sambo han är GRYM på att laga mat, han har fått mig och prova mycket nya grejer och han har aldrig lagat något som inte varit gott! Men problemet är att han tänker inte alltid i samma banor som jag när det kalorier, även om han är grymt duktig på att fråga hur vi ska göra för att få det så det passar mig bättre så känner jag att jag inte direkt har någon koll. för det blir för mycket och går för snabbt för mig om jag samtidigt ska räkna kalorier.

Så det jag ska göra det är att börja hjälpa min karl lite granna i köket och göra mig en receptbok på trevliga och goda recept där kalorierna redan är uträknade :) På så sätt kan både han och jag ibland laga efter min receptbok och ibland laga min Oles mat!

PERFEKT :)

Så har ni några goda recept där kalorierna är uträknade, gärna per portion så tar jag gärna emot dem till min nya receptbok som jag ska göra :)


Kram
Fröken N

Världens bästa Nalle!!

Nalle världens bästa Nalle, Han har funnits hos mig i snart 10 år. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Men min älskade bäbis är definitivt fortfarande som en valp!

De är mycket krut kvar i honom och jag hoppas det håller sig så länge till!

Jag har tidigare haft en blogg till Nalle med hand träning då Nalle råkade tyvärr ut för en olycklig händelse när han var liten. Han blev påflugen av två hanhundar när han låg och solade längs strandkanten.

Detta har tyvärr satt spår hos honom. Bloggen var därför en blogg om Nalles resa och om hans väg till en tryggare kille när det kommer till hanhundar och min berättelse till att bli en tryggare matte!

Det finns mycket härliga bilder i denna bloggen med på Nallemannen. Jag har inte skrivit på ett bra tag med har gärna kvar den som ett minne av vad vi gjorde jag och Nalle :)

Hundennalle.blogspot.com


Invägning

Jag är definitivt inte någon fanatiker av vågen, anledningen till det är inte för att jag är rädd för att se min vikt för hur jag än vrider och vänder på det är jag inte tjock eller överviktig, jag har mina kärlekshandtag och egentligen är jag väldigt nöjd med min kropp. Men som jag skrivit tidigare så behöver jag gå ner några kg för att jag har problem med mitt bäckenben och även det minsta extra kg påverkar min rygg. anledningen till att jag inte är jätte förtjust i vågen är att jag aldrig riktigt tycker den ger "korrekt" resultat. När på dygnet ska man väga sig egentligen??? Men ibland måste man ju upp känner jag för att se om det händer något med arbetet man lägger ner även om det bara är lite.

Satt och läste runt en del i går på en del viktforum för att få lite tips, inspiration, recept med mera. Och upptäcker då på flera forum att man helst ska väg sig på morgonen för då har man sin "normal" vikt, det man sedan äter under dagen går man upp men det förbränns sedan under natten. Man ökar alltid i vikt när man äter men det förbränns snabbare om man håller sig inom sin kaloribank än om man slänger i sig en massa mer mat.

Hänger ni med på vad jag menar och har ni hört något liknande??

Jag tänkte iallafall att jag skulle försöka börja mäta, börjat flera ggr innan men slutat lika snabbt så denna gången ska jag försöka komma igång ordentligt när jag ändå klarat en hel vecka med att räkna mina kalorier nu :)



Det jag skulle komma till iallafall är att min vikt förra helgen låg på 65 kg, jag har då vägt mig vid 3 olika tillfälle för att få någorlunda exakta mått. det har pendlat något hekto upp eller ner.

I förgår kväll vägde jag mig och upptäckte att jag på kvällen efter att ha ätit alla mina mål har jag gått ner till 63 kg :) På en vecka. Eftersom jag hört att man ska egentligen väga sig på morgonen så gjorde jag det idag och vägde 62 kg :) Så jag har med andra ord gått ner mellan 2-3 kg på 1 VECKA??

Hallå??? Det är definitvit inte så att jag är nöjd med min viktnedgång för det är jag verkligen. Men på shapeupclub fick jag fylla i en del uppgifter när jag började, Bland annat min vikt & längd, hur mycket jag aktiverar mig varje dag, bmi, m,m och de räknade ut att om jag ska gå ner 1 kg i veckan vilket jag tycker är helt okej så ska jag äta ett visst antal kcal om dagen.

Saken hör till att jag har varit jätteduktig och föjlt detta, de flesta dagar har jag faktiskt till och med överskridit det med ca 30 kcal. men jag har ändå hållt min inom ramarna och har gått ner 2-3 kg!!! Hur fungerar detta??

Jag är nu väldigt medveten om att jag kanske kommer stå stilla ett tag men då får jag göra det, för jag tänker inte stressa ner en viktnedgång.

______________________________________________________________________

Jag kommer att göra på ett annorlunda sätt nu när jag går ner för att jag lättare ska hålla min vikt sen, jag har bestämmt mig för detta så om någon vill gå in och försöka få mig att ändra mig eller säga att jag gör det på fel sätt så kommer jag inte ändra mig. Har gjort det på detta sättet innan och det fungerade utmärkt anledningen till att jag gick upp var helt enkelt att jag slutade träna igen.

Jag kommer under min viktnedångs period att äta de kalorierna jag får varje dag. I mina beräkningar har jag räknat i mina promenader så dem är inräknade i mina kalorier. Jag går nämligen mycket med Nalle.

När jag nått min målvikt eller är nära den så kommer jag att börja "vänja" kroppen vi högre kalorier i samband med att jag börjar tränna tills jag nått min målvikt om jag inte gjort det innan.

Efter jag nått målvikten kommer jag äta det antal kalorier som jag för min storlek behöver varje dag och träna minst 3 dagar i veckan. Jag tänker inte träna för hårt och göra av med mer energi än vad min kropp får.

Detta ska vara hälsosamt för mig och min rygg inget annat. Träna kommer jag göra dels för att hålla vikten men ännu viktigare för att stärka upp ländrygg och bål för att det inte ska kännas som att min rygg ska knäckas på mitten varje dag!

Summa av kardemumma så gör jag detta för att må bra, vara frisk, stärka min rygg, känna mig nöjd med mig själv och inte för att få kroppen för beachen 2012 som kommer hålla i 6 månader sen går jag upp igen!

Men som många redan vet och som min kloka faster skriver i sin blogg:
(http://jagakcal.wordpress.com/2012/02/17/quickfix/)

Detta är ingen quickfix metod utan en livsstil!

Och jag säger: MIN LIVSSTIL!


Transport från vigsel till festlokal

Jag och Ole har suttit och pratat en del om hur vi ska ta oss från vigseln till festen.

Både häst & Vagn och att rida på hästar har kommit på tal då jag är en riktig hästtok, och även att åka bil som är mer traditionellt.

Min goa vän Mli är även hon hästtjej och har även hon en del kontakter inom häst världen och skulle luska lite...

Hade det inte varit fantastiskt att få komma till lokalen i häst och vagn.... JO



http://www.bjarka-saby.se/arrangemang.htm


Detta är Mlis vagn som hon köpt, hade varit fantastiskt att få åka i denna :)

Saken hör dock till den att en bil kommer vi behöva ändå för att jag ska ju komma i bil till vigseln eftersom jag och mina brudtärnor kommer sist, men det kommer nog lösa sig ändå är jag säker på :)

Kram Fröken N

Klänningsprovning & Bröllopstårta

Idag har jag varit hemma hos Bumbi och Malin och provat en klänning till :) Klänningen är fruktansvärt vacker och upp till satt den väldigt bra. Problemet återkommer dock även vid denna provning och det är att jag inte har någon under kjol vilket gör att klänningen inte gör sig rättvis när den kommer på!

Har försökt få tag på någon att låna men det är inte det lättaste. Men jag gillade klänningen supermycket så mitt första steg med denna klänningen det är att mamma ska se om hennes kompis kan kan sy om den så det blir korsett snörning istället för dragkedja och kan hon inte det får hon nog stå standby dagarna innan bröllopet att sy in klänningen så den sitter bra :)

Sen tänkte jag se om jag kan ta med klänningen till bröllopsaffären här i stan och prova ut den rätta underkjolen och köpa den där. Det ända som denna klänningen inte har är ett släp som jag gärna vill ha, men med tanke på att jag gifter mig utomhus så kan det ju vara bra utan och sålänge klänningen känns bra så är det de viktigaste :)

_____________________________________________________________________________

Jag passade samtidigt på att prata med Malin som ska göra våran bröllopstårta och berättade lite hur vi tänkt ha utseendet på den. Ole vill inte ha chokladbotten eller Marsipan på tårtan och jag vill ha en vit tårta så då hittade vi något som heter sugarpaste som är som marsipan med enn annan smak :)

Perfekt kompromiss så vi båda blev nöjda :)

Malin är grym på att göra tårtor. Lägger några bilder på hennes tårtor här nedan









Bilderna är Malins och hon har gjort alla tårtorna.

Våran tårta kommer vara inspirerad av våra inbjudningskort, så sugarpasten kommer att vara vit, sen kommer det vara blåablommor både i sugarpaste/marsipan män även levande blåa rosor.. Sen kommer Malin få fria händer utöver det. Men det fick hon som önskemål och jag är helt övertygad om att tårtan kommer bli super bra :)

Dessa bilderna har hon fått som vägvisning:

http://www.chokladfabriken.se/brollopstartor-galleri
http://www.chokladfabriken.se/brollopstartor-galleri

http://www.chokladfabriken.se/brollopstartor-galleri
http://www.chokladfabriken.se/brollopstartor-galleri

http://sotsaker.blogspot.com/
http://sotsaker.blogspot.com/

Detta är lite vackra inspirationsbilder :)

Kram Fröken N

Jag och min lånade tyll underkjol väntar p...

mms_img172473475 (MMS)

Jag och min lånade tyll underkjol väntar på Sofia för att gå och prova nästa klänning hos Malin och bumbi :)


Fetaostlax

Hur gott ser inte detta ut?? Bara att börja räkna kalorier! :)



http://www.recepten.se/recept/fetaostlax.html

Kram Fröken N

Blommor till dukningen

Tänkte jag skulle plantera lite blommor själv till bordsdukningen...

Vad tycker ni om denna blomman??



Praktnävan - Baby blue

Denna blomman är med ursöt! Någon som vet vad den heter??



Kram Fröken N

Bröllopsdukning

Har bestämmt mig för vilka färger som kommer att vara på bröllopet och har även blivit klar med delar av bordsdekorationen i mitt huvud! Nu ska jag bara presentera den för min sambo och se vad han tycker :)

Men nu kommer vi till dukningen och mitt dilemma är, pappersservetter eller dukservetter...

På bröllopsmässan hittade jag en kanonbra sida där man kan hyra dukservetter och en massa annat till din bordsdukning så nu tänkte jag ägna en stund till att kolla lite och se om jag kan hitta någon inspiration.

Servetthållarna kommer jag nog att göra själv :)

Länk: www.dindukning.se


Spara kalorier på ett enkelt sätt

För oss som räknar kalorier kan det ibland kännas lite motigt och jobbigt att hela tiden räkna.....

Då är tasteline en kanonsida som jag rekommenderar då de har många recept där de redan räknat ut hur mycket kalorier det är i varje maträtt

Grymt bra ju :)

Här är en artikel jag tycker är väldigt hjälpsam

http://www.tasteline.com/halsa/Viktskolan/En-vanlig-middag-kan-leda-till-bade-overvikt-och-viktnedgang/

Nyttiga tips!

Några olika länkar jag använder mig av nu när jag håller på med bröllopsplaneringen som jag verkligen rekommenderar är:

http://www.brollopsguiden.se/
&
http://www.brollopstorget.se/

På dessa två sidor kan du hitta det mesta som du behöver för att planera din dag, och det är gratis att registrera sig!

Sen rekommenderar jag er att gå in på närmsta pressbyrå och köpa på er alla bröllopstidningar ni kommer över. Det är nämligen både grymt kul och fruktansvärt inspirerande att kolla i tidningar!

Jag väntar med spänning på nästa nummer av alla tidningarna men som tyvärr dröjer ett tag till :(


Första veckan...!

Detta är första veckan jag verkligen gått inför kcal räkningen. Här lätt tappat bort mig lite på vägen innan i och med att min sambo inte räknar.

Men nu har jag tagit tag i set och det går faktiskt riktigt bra :)

Jag har hittat mycket varianter om man vill festa till det lite med något gott och jag har också insett att jag kan köpa mindre och vara nöjd.

Så ikväll är det lördag och eftersom jag ville festa till det lite på jobbet så blev det lite smått och gott.

Så nu ska ni få ta del av min fest lista :)

Sourcreme 40g Påse, men jag delade den så jag bara äter 20 g: 105 kcal
Kittkatt 45 g: 235 kcal
Läkerol seasalt hel ask: 77 kcal
Pepsi max: 0 kcal

Ibland brukar jag också ta en naturdiet mealbar hazelnut för 220 kcal om jag är sugen det både smakar gott och mättar!

Sammanlagt blir mitt kalas på 417 kcal och det tycker jag faktiskt att det är värt. Känner inte att jag behöver proppa i mig en massa godis, utan lite av varje fungerar faktiskt riktigt bra för mig! Sen tycker jag att livet hade varit bra tråkigt om man inte fick äta  gott godis ibland.
Eller hur!!??

Hur gör ni när ni unnar er något har ni några tips ni skulle vilja dela med er utav??



Kram Froken N

Håller på att rycka av mig håret....Bröllopsklänning!!!

Det är inte lätt att hitta en bröllopsklänning kan jag lova....

Jag är inte speciellt kräsen men jag har ett tydligt krav med min klänning, det är att jag ska känna mig som den vackraste och finaste prinsessan i hela världen den dagen jag gifter mig. Det är dock inte lätt att hitta den klänningen...

Har några jag varit och kollat på men då min underbara blivande man ibland tittar in här så vill jag inte lägga ut några bilder på klänningarna då vi kommer vara lite gammeldagsa och inte visa klänningen och inte sova tillsammans sista natten innan vigseln :) (ÅÅÅHHHH vad jag längtar tills den 11 Augusti)

Jag kan iallafall beskriva på ett ungefär hur jag skulle vilja ha den :)

Överdelen ska gärna vara en Högtuböverdel, vill inte att den ska sitta för långt ner så det blir för mycket urrigning, creme/vit färgade, färgen är inte det viktigaste för mig! Men något jag verkligen vill ha är ett långt släp, tycker det är fruktansvärt vackert!

Va inne med min ena tärna och bästa vän Sofia på bröllopsbutiken för ett tag sedan och hittade då efter att provat ett antal klänningar en helt underbar vacker klänning från 2011, så tyvärr en utgående modell vilket gör att den inte går och beställa. Så fort den kom på kände jag direkt att detta är rätt..

Tyvärr kostade den lite för mycket för vad jag tycker att jag vill lägga på en klänning som jag bara ska ha under 1 dag.

Därför har jag nu bestämmt mig för att söka begagnat och redan varit och provat 1 klänning idag! Fördelen med att köpa begagnat är att har personen tidigare kemtvättat och varit försiktig med klänningen så ser den ut som ny och du kan få klänningen betydligt billigare :)

Lägger nämligen hellre ut mer pengar på våra ringar (både jag och Ole kommer att ha en vigselring) för dem kommer ha på oss länge.

Så nu är jag på klänningsjakt. Så vi får se hur detta går!

Önska mig lycka till :) det lär jag behöva i detta klänningsträsket :)

Ole Däremot hade vi riktigt mycket tur med! Han skulle hyra sin smoking på bröllopsaffären här i halmstad. Det skulle kosta 1000 kr exkl väst, kravat och skor.

Vi bestämmde oss därför för att ta en sväng och kika på dressman! Vi kommer in och rakt framför ögonen på oss hänger en vrålsnygg, och till och med likadan smoking som dem hade för uthyrning på bröllopsaffären. Vi blir ju väldigt glada men tappar nästa hakan när vi kollar på prislappen och ser att dem rear ut hela smokingen för 500 kronor :) Och ännu mer tur har vi när vi hittar de sista av Oles storlekar. Helt perfekt!

Så med ett presentkort Ole hade fått i julklapp på 250 kr betalade vi bara 250 kr för en sprillans ny smoking som dessutom han nu får behålla :)

Skor kommer vi fortfarande att hyra så till honom är det bara väst och kravat vi ska ha tag på :)


Kram Fröken N

Inbjudningskort!!

Nu är äntligen alla inbjudningskort klara och är på väg ut till alla våra bröllopsgäster :) Nu börjar det kännas väldigt verkligt men åhh va kul det är :)

Jag valde ju att göra våra inbjudningskort själva, dels för att jag tycker det är förbaskat kul och dels för att det blir billigare! Allt man kan göra bra men spara på är viktigt tycker jag/vi.

När inbjudningskorten kommit ut till alla så kommer jag lägga ut bilder och berätta hur jag gjorde för er som vill ha lite tips på och inspiration om ni vill göra era egna till ett bröllop eller till en fest :)

Ni kommer däremot få en liten tjuvkik av hur det såg ut när jag satt och pysslade lite häromdagen :)



Promenad!

Slutade jobba kl 15.30 idag, åkte hem och mötte upp min underbara Sofia för en promenad med Nalle! Och promenad blev det! 3 timmar senare och här sitter jag, alldeles slut i benen. Men nöjd :)

Nu ska jag fixa till lite sparrissoppa med litebröd och 7 % Korv. Ska blir mums :)



Här kommer också en fin bild på Sofia! Sofia är en helt underbar fantastisk person och kompis. Mycket har hänt men det sista året har vi verkligen lärt känna varandra på riktigt. Sofia är helt fantastisk och otroligt go! Hon finns alltid där när det är något och hon är ett enormt stöd.

Vad som än händer så kommer Sofia ha en otroligt stor plats i mitt hjärta!

Älskar dig gumman!!!



Denna bilden älskar jag :)

Här kommer en länk till Sofias blogg: http://www.Silona.se


Bröllopsmässa i Göteborg!

I Lördags var jag och Ole på allt om bröllops nya bröllopsmässa i på Clarion Hotel Post i Göteborg! Det var en inspirations resa :)

Men vi blev faktiskt lite besvikna båda två. Då vi nämligen kommit väldigt långt med våra planer redan. Lokal är bokad, vigselplatsutsedd, inbjudningar skickade m,m.

Så det vi ville ha inspiration av va lite dukningar, blommor, dekorationer, tårtor m,m men icke sa nicke. Det var mest bara en massa montrar med personer som ordnade festlokaler, hotel, smekmånader m,m. Så det blir att fortsätta googla!

Men helt dåligt va det inte. Jag kom hem med lite mer information iallafall :)


http://www.alltombrollop.com/

ÄNTLIGEN!!!!

Nu äntligen kan jag berätta :)


JAG SKA GIFTA MIG!!!!! :) Och förlåt mina släktingar om ni får reda på det såhär, men kunde inte hålla mig längre :)

Numera kommer detta vara en blogg om kampen at få barn, giftermål, studier och min underbara familj :)

NEJ NU FAN....!!!

Nu längtar jag tills att vi ska flytta så jag kan komma igång med träningen ordentligt... Började ju springa men jag tycker bara det är kul ett kort tag och behöver i kombination med joggningen något annat att göra.

Gym avskyr jag egentligen de senaste 3 gångerna har jag köpt kort och använt dem sammanlagt 2 månader på 1 år.

1 ställe som jag verkligen älskade att träna på var Friskis & svettis. Dem har ALLT där, problemet är bara det att om jag inte kommit till tränningen inom 10 minuter efter jag blivit träningssugen så kan jag lika gärna skita i det för jag kommer bara iväg 3 gånger av 10 ändå!

Men trotts detta har jag nu bestämmt mig för att ge gymmet och tränningspass (som jag faktiskt tycker är kul) en chans till. Och anledningen är att gymmet ligger 45 sekunder ifrån min ytterdörr efter vi flyttat :)

NU kan jag OMÖJLIGT komma på fler undanflykter, eller joo jag kan nog MEN jag SKA inte hitta på mer undanflykter. Nu fan ska det bli andra bullar.

Längtar tills vi flyttar... :)


Xtreme Balance

Jag har världens underbaraste Karl :)

För ca två år sedan skaffade han ett xtreme balance band, redan innan dem kom ut på marknaden i sverige (för nu finns det kopior överallt)

Ole sov alltid som en fjäder innan, såfort jag andades vaknade han. Tänk den frustrationen för både mig och honom varje gång jag började tidigt och han skulle sova vidare. Han kände sig aldrig utvilad. När han började meed sitt armband så kunde han helt plötsligt sova en hel natt utan att vara orolig. Och jag kunde äntligen gå upp på morgonen och pussa honom hejdå utan att vara orolig för att han vaknade.

Vi har fått lärt oss en massa tester med dessa armband som vi provat på 100 tals om inte 1000 tals personer. Varje gång vi träffat någon har vi provat dem testerna. Och det slår till 99 % aldrig fel.

Vissa menar på att det är psykist och att dem inte fungerar medans vi faktiskt har "fusk" provat/lurat dem vi testat på och sätt att det funkar :)

huvudsytet med xtreme balance är att man blir vigare, rörligare, starkare bland annat. Vill ni veta mer får ni gå in och läsa om det för jag orkar inte förklara :)

Iallafall! Jag har väntat på mitt band i ungefär två år och nu kommer min underbara älskling hem och har fått tag på ett till mig :) Superglad

http://www.balance-extreme.com/
http://www.facebook.com/pages/Xtreme-Balance-Sverige/111017365637684
http://www.xtrembalance.com/en/products


Så här ser den ut som jag fick idag :)

Bloggtorka??

Nejdå inte än... mitt problem just nu bara är att det finns något jag så gärna vill blogga om men jag måste tyvärr vänta ett tag till :) så håll ut ett tag till för snart kommer det ta en ordentlig fart här på bloggen :)


RSS 2.0