Klänningsprovning & Bröllopstårta

Idag har jag varit hemma hos Bumbi och Malin och provat en klänning till :) Klänningen är fruktansvärt vacker och upp till satt den väldigt bra. Problemet återkommer dock även vid denna provning och det är att jag inte har någon under kjol vilket gör att klänningen inte gör sig rättvis när den kommer på!

Har försökt få tag på någon att låna men det är inte det lättaste. Men jag gillade klänningen supermycket så mitt första steg med denna klänningen det är att mamma ska se om hennes kompis kan kan sy om den så det blir korsett snörning istället för dragkedja och kan hon inte det får hon nog stå standby dagarna innan bröllopet att sy in klänningen så den sitter bra :)

Sen tänkte jag se om jag kan ta med klänningen till bröllopsaffären här i stan och prova ut den rätta underkjolen och köpa den där. Det ända som denna klänningen inte har är ett släp som jag gärna vill ha, men med tanke på att jag gifter mig utomhus så kan det ju vara bra utan och sålänge klänningen känns bra så är det de viktigaste :)

_____________________________________________________________________________

Jag passade samtidigt på att prata med Malin som ska göra våran bröllopstårta och berättade lite hur vi tänkt ha utseendet på den. Ole vill inte ha chokladbotten eller Marsipan på tårtan och jag vill ha en vit tårta så då hittade vi något som heter sugarpaste som är som marsipan med enn annan smak :)

Perfekt kompromiss så vi båda blev nöjda :)

Malin är grym på att göra tårtor. Lägger några bilder på hennes tårtor här nedan









Bilderna är Malins och hon har gjort alla tårtorna.

Våran tårta kommer vara inspirerad av våra inbjudningskort, så sugarpasten kommer att vara vit, sen kommer det vara blåablommor både i sugarpaste/marsipan män även levande blåa rosor.. Sen kommer Malin få fria händer utöver det. Men det fick hon som önskemål och jag är helt övertygad om att tårtan kommer bli super bra :)

Dessa bilderna har hon fått som vägvisning:

http://www.chokladfabriken.se/brollopstartor-galleri
http://www.chokladfabriken.se/brollopstartor-galleri

http://www.chokladfabriken.se/brollopstartor-galleri
http://www.chokladfabriken.se/brollopstartor-galleri

http://sotsaker.blogspot.com/
http://sotsaker.blogspot.com/

Detta är lite vackra inspirationsbilder :)

Kram Fröken N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0