Ännu ett tips

jag brukar äta 3 stadiga mål (Frukost, Middag, kvällsmat) om dagen mer än så behöver jag inte för jag blir inte hungrig förrän nästa mål.

På kvällsmålet kan det ibland vara lite snålt med kalorier kvar då jag kanske ätit en lite större lunch eller jag är riktigt sugen på en varmmacka men jag vet att jag inte blir mätt på det.

Så jag har hittat min nya livlina, Soppa!!

Soppa är ju helt perfekt, de flesta soppor brukar vara uppräknade på 2½dl (självklart inte alla) och kan kosta allt från 50 kcal och uppåt. Oftast är detta sopporna som finns i påse som du får laga till med vatten. Så därför brukar jag kompensera upp maten med en skål soppa vid sidan om och jag älskar det :) Det finns ju så mycket goda soppor :)

Ikväll var en sådan kväll, Jag hade 450 kcal kvar efter dagen och jag var jättesugen på varmmacka med ost och skinka.

Så det fick bli 2 varma mackor för mig, och för att mackan inte ska bli torr då jag inte kommer ha lika mycket ost på så använder jag philadelphia som smör, då både smackar det gott och blir inte lika mycket kalorier :) Perfekt.

Till det så lyxade jag till det med att steka upp färska cahmpinjoner i lite vatten, då jag inte ville använda smör eller olja. Och jag tycker det är minst lika gott att steka dem i vatten. och sedan kokade jag upp 2 dl skogssvampsoppa som i detta fallet var 140 kcal, så lite dyrare än de vanliga sopporna jag brukar äta med då var detta en färdig soppa från kelda.

Mums och en helt perfekt kvällsmat då jag lyckades utnyttja mina kalorier.



Kram
En mätt och belåten Fröken N :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0