Man måste ha mål!!

Jag tror det är viktigt att ha mål i vad man än vill uppnå. Ett exempel på detta är när jag sprang vårruset för två år sedan! Loppet är 5 km och jag hade inte tränat ett SKIT innan vill jag lova. Jag startade och mina ambitioner var att springa lite och gå lite, bara jag kunde springa en bit iallafall..

När jag kommer till 1 km tänker jag att va fan, nu har jag sprungit än, nu fixar jag iallafall att springa till 2 km utan att stanna. Och när jag kom till 2 tänkte jag att jag fixar nog springa till 3. Helt plötsligt är jag på 4 km och tänker att "Nej nu kan jag inte stanna, nu har jag bara 1 km kvar ju" och jag fortsatte springa, men trodde halvägs på den km att nu trillar jag ihop och dör. Nopp det gjorde jag inte.. jag fullföljde loppet utan att stanna och jag var sjukt nöjd över mig själv! Sen sprang jag till och med på under 30 min (29.30 precis) och herregud att jag klarade detta var helt fantstiskt för mig som verkligen inte är en långdistans löpare. Men jag tror jag fixade det pga alla småmål..

Så detta året ska jag utmana mig själv och satt upp några mål för mig. Jag inte bara kommer anmäla mig till vårruset utan 2 andra lopp, möjligtvis 3 till och med :)

Börjar med laxaloppet sedan vårruset på våren. och de andra loppen under augusti.

Loppen jag ska anmäla mig till kommer nedan :)

http://www.prinsensminne.se/

http://www.laxaloppet.se/

http://www.varruset.se/start/

0ch kanske...

http://www.midnattsloppet.com/start/index.cfm?CFID=1849471&CFTOKEN=22178170



Kram
Fröken N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0